Heilig Hartschool trapt Temses carnaval 2023 af

TEMSE – Met de stoet van de Heilig Hartschool donderdagnamiddag is het carnaval 2023 in Temse afgetrapt. Via de Leie en de Oeverstraat ging de stoet richting de Markt en de Zaat.

“Om 13.45 werd de stoet gevormd op de speelplaats en vertrok de stoet richting Markt”, vertelt directeur Peter Van Cleemput. “Aan de Houtkaai hielden we even halt om te zwaaien naar opa Herman (tot 2013 directeur van de school: Herman Pauwels red.) die ook was komen kijken. ‘De Strooien Hoedjes’, waarvan opa Herman ook lid geweest is, brachten hem een kleine serenade. Hij was aangedaan door dit eerbetoon van de groep en van de leerlingen en de leerkrachten. Daarna ging het op en neer en van links naar rechts. Via ‘De Zaat’ keerden we terug naar onze speelplaats.”

“Daar kregen de kleutertjes in hun klasje allemaal snoep en op de speelplaats deed Prins Lili I een snoepjesworp voor de leerlingen van het lager. DJ Joris zorgde voor de dansmuziek. De ouderraad had lekkere donuts en wafeltjes met koffie, thee of chocomelk voorzien. Dit zorgde voor een geslaagd carnaval op Heilig Hart.
Tegen 15.30 werden de leerlingen en de ouders naar huis begeleid door een carnavalsconcertje van ‘De Strooien Hoedjes’.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *