Helicopter voor zoektocht naar Kyo Van Hoecke

Zoekactie aan de Schelde levert geen resultaat op

TEMSE – Het parket van Oost-Vlaanderen, de politie en familie en vrienden zijn nog altijd op zoek naar Kyo Van Hoecke. De Federale politie zette deze middag helikopters in om de omgeving uit te kammen. Zo vloog men vooral boven
het centrum van Temse en de site De Zaat, waaronder het natuurdomein Den Esch

Ook familie en vrienden plannen verdere zoekacties.

“Iedereen weet dat hij een gouden hart had maar soms ook depressief was”, vertelt Kyo’s beste vriend Sven Muller aan TV Oost. Daarom dat we het ergste vrezen maar we mogen de moed niet opgeven. En allemaal samen op zoek gaan naar hem. Dan pas zullen we uitsluitsel hebben wat er gebeurd is. Daarom organiseren we zaterdagochtend om 9 uur een zoekactie met start aan de hoofdkerk van Temse.”

Geen resultaat

“We doen ook een oproep naar mensen met een drone, of die een bootje aangemeerd hebben aan de Schelde. Dat kan allemaal helpen. Er hebben al een heleboel mensen toegezegd maar hoe meer beter. En we hopen dat we dan iets meer gaan te weten komen over zijn verdwijning.”

“De politiediensten doen echt ongelofelijk werk. Maar de zoekactie heeft geen resultaat opgeleverd”, stelt Sven Muller. “Vandaar nogmaals mijn oproep
om morgen tegen 9 uur naar de kerk van Temse te komen voor de zoekactie.”

Een helicopter zocht boven Temse centrum en de site de Zaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *