POLITIE. Intrekking rijbewijzen, aanrijding met vlucht en flitsresultaten

Intrekking rijbewijzen

Tijdens een controle op de Markt in Temse, legde een 65-jarige man uit Temse een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,02 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Heirstraat in Kruibeke werd een bestuurder betrapt die reed onder invloed van drugs. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Op De Krijgsbaan in Temse werd een 53-jarige vrouw uit Kruibeke onderschept met haar voertuig. De vrouw was aan het gsm’en achter het stuur. Er werd een ademtest afgenomen, zij bleek onder invloed te zijn van alchol. Haar rijbewijs werd 3 uren ingehouden.

Aanrijding met vlucht – onder invloed van drugs en alcohol

In de Schoolstraat in Temse reed een 30-jarige man u Temse tegen een geparkeerd voertuig en vluchtte. Een getuige had dit opgemerkt en zag de bestuurder naar een parking rijden in de Paterstraat, daar had hij ook nog een boom aangereden. Een Patrouille kon de man oppakken. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 3,06 promille alcohol in zijn bloed had. Tevens legde hij een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Flitsresultaten

Bij flitscontroles in de Doornstraat werden 280 chauffeurs gecontroleerd, daarvan liepen er 32 tegen de lamp wegens te hoge snelheid. In de Heirstraat in Kruibeke werden maar liefst 102 van de 296 geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *