Eindejaarsmarathon langs een pittig parcours

TEMSE – Op initiatief van Joris Van Meirvenne, afkomstig uit Temse, en Bart Gunst liepen enkele sportievelingen op de laatste dag van het jaar een heuse marathon, puur voor de fun. Start en aankomstplaats was het stationsplein in Temse.

Enkele traillopers uit alle uithoeken van Vlaanderen, ondermeer uit Rupelmonde, Brakel, en Gentbrugge liepen, samen in groep, via het Scheldepark en het Fort Van Steendorp richting de polders van Bazel en Kruibeke.

Met een tempo van zowat zes kilometer per uur deed men 4.28 uur over de tocht.

Ook deze derde editie van ‘Loop het Jaar uit met een Marathon’ was weer top”, stelt Joris. “Goed weer, leuk gezelschap en een pittig maar vooral niet te onderschatten parcours. Veel modderstroken, water op de veldwegen en een paar pittige hellinkjes. Kortom we hebben ons weer reuze geamuseerd.”

Enkele traillopers uit alle uithoeken van Vlaanderen liepen op de laatste dag van het jaar een marathon met start en aankomst aan het station.
De tocht ging langs een niet te onderschatten parcours
(C) Facebook)

Een gedachte over “Eindejaarsmarathon langs een pittig parcours”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *