Veel lovende woorden voor vrijwilligers en zorgverleners in vaccinatiecentrum ’t Bau-huis.

TEMSE/SINT-NIKLAAS – Heel wat Temsenaars zijn in de wolken na hun vaccinatie in het Bau-huis in Sint-Niklaas. Dat blijkt uit reacties op de sociale media. Velen zijn vol lof over de ontvangst en het vlotte verloop van de inenting.

“Het volgende wil ik nu echt eens melden. Van harte proficiat aan alle hulpverleners in t’Bau-huis die ten dienste staan voor zovele mensen”, klinkt het. “Mijn echtgenoot met als begeleider onze kleindochter hadden niets dan lovende woorden over de ganse organisatie: supervriendelijke opvang, behulpzaam, vlot verloop en een geruststellend woord op een moeilijk moment. Alvast een dikke dankjewel. Doe zo verder.”

“Top organisatie, top ontvangst”, stelt een andere dame. “Was bijna een plezier om naar toe te gaan. Knap werk.”

“Uitstekend georganiseerd, proficiat aan de vrijwilligers en de zorgverleners”, schrijft een gevaccineerde bewoner.

Ook heel wat medewerkers vanuit de gemeentelijke diensten worden ingezet in het vaccinatiecentrum.

Binnenkort start trouwens een volgende fase van de COVID-19 vaccinatiecampagne. Dat schrijft dokter/gemeenteraadslid Brigitte Caura op haar Facebookpagina.

“Dan worden de risicopersonen tussen 45 en 64 jaar uitgenodigd voor hun prik”, stelt dokter Caura. “Deze groepen worden doorgegeven door de mutualiteiten (via medicatie, procedures, kankerregister) en door de huisartsen, rechtstreeks uit het dossier via een statistiek module die daarvoor speciaal werd aangemaakt door de softwareleveranciers.”

“De huisartsen kunnen ook nog individueel patiënten toevoegen indien ze vaststellen dat niet iedereen is opgenomen. Of men al dan niet op deze lijst staat kan u vanaf 6 april nakijken via MyHealthViewer.”

Ondertussen kregen tot en met vrijdag 2 april minstens 2829 Temsenaars, 11,81 procent van de 23 957 +18-jarigen, een eerste prik. Daarvan zijn er 1335, ofwel 5,57 procent volledig gevaccineerd.

2 gedachtes over “Veel lovende woorden voor vrijwilligers en zorgverleners in vaccinatiecentrum ’t Bau-huis.”

  1. snap het niet , gaan al personen tussen 45 en 64 jaar uitnodigen , 65 plussers nog altijd geen uitnodiging , is dat niet wat hard van stapel lopen , alle 70plussers zijn nog niet uitgenodigd . is precies wat reclame voor in de media

  2. Ik wil toch graag even opmerken dat niet alle bezoekers van het vaccinatiecentrum zich houden aan het uur van afspraak en veel te vroeg ter plaatse zijn. Hierdoor worden de wachtrijen langer en moeten mensen die op tijd komen langer wachten.
    De stewards zouden de mensen hierop moeten wijzen en de bezoekers pas binnenlaten op het uur van afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *