Houten muziekinstrumenten op de Roomkouter in Steendorp

STEENDORP – Na een uitgewerkte, bewegwijzerde natuur-muziekwandeling op de Roomkouter, kan men nu ook naar hartenlust muziek maken op houten natuur-muziekinstallaties.

“Ze zijn gemaakt door de Groen- en Technische dienst van de gemeente Temse”, vertelt Nine Van Hoyweghen van Natuurpunt Scousele. ” Een dikke proficiat aan de makers. En juist op tijd, vlak voor de Paasvakantie. Ga eens een kijkje nemen met je kinderen.”

De muziekinstallatie is het resultaat van een samenwerking tussen het lokaal bestuur Temse en Natuurpunt Waasland kern Scousele. En vind je vlakbij het Natuurhuis aan de Kapelstraat 170a in Steendorp.

Je vindt er picknickbanken, een blotenvoetenpad, een petanqueterrein, een reuzespinneweb, houten evenwichtstoestellen, wilgenhutten en zeer prachtige natuur waar je vrij kan wandelen. Honden wel aan de leiband. Er is een fietsenparking en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Ben je met de bus? Bushalte ‘Blauwhof Steendorp’ op 30 meter.
Ben je met de auto? Parkeren langs de Kapelstraat.

Men kan naar hartenlust muziek maken op de installaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *