Oberon-Puck speelt Wasserette Pico-Bello.

Dit weekend speelt Oberon Puck 2015_Pico Bellotoneelkring Oberon-Puck het stuk Wasserette Pico Bello, een blijspel van José Ruysevelts in regie van Riet Waltens.

Het stuk speelt in een aftandse wasserette waar een aantal mensen die aan de rand van de maatschappij leven niet alleen hun was en strijk doen maar er ook een toevluchtsoord en elkaar hebben gevonden.Voor hen is de wasserette hun buurthuis.De vuile was uithangen en achteraf de lakens gladstrijken…. het leven in al zijn simpelheid.

‘We spelen het stuk uitzonderlijk in de gemeentelijke theaterzaal Roxyaan de Stationstraat 29’, aldus Jef De Cauwer, ‘Dit omdat het stuk past in de week van de Amateurkunsten en wordt gebracht met de medewerking van het gemeentebestuur van Temse.’

Voorstellingen:
Vrijdag, 24/4 en Zaterdag, 25/4 om 20.15 uur en Zondag,26/4 om 15.00 uur.
Kaarten zijn te bekomen via 03/710 12 70-73 (Cultuurdienst Temse) en
03/711 25 00 of via reservatie@oberon-puck.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *