CD&V Temse organiseert digitale nieuwjaarsreceptie

TEMSE – CD&V Temse organiseert ook dit jaar een nieuwjaarsreceptie. In coronatijden een digitale versie uiteraard. Net zoals de voorbije jaren heeft men ook een gastspreker. Voor drank moet men wel zelf zorgen. 🙂

De openbare digitale nieuwjaarsreceptie van de Temsese Christen-democraten gaat door op zondag 17 januari van 11.00 tot 12.00 uur.

“Om het even wie, met of zonder Facebookaccount kan samen met ons klinken op het nieuwe jaar”, klinkt het. “Aangezien we niet fysiek kunnen samenkomen, zal het een digitale editie worden. Naar goede gewoonte nodigen we een centrale gastspreker uit. Hiervoor hebben we niemand minder dan Federaal minister van Financiën Vincent Van Peteghem enthousiast voor kunnen maken.

Wie er bij wil zijn kan inloggen door hier te klikken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *