Wagen slipt in gracht op afrit E17 (UPDATE)

TEMSE/TIELRODE – Zondagvoormiddag rond 10.30 uur kwam een wagen in een gracht terecht op de afrit Temse van de E17 in de richting van Antwerpen.

Vermoedelijk door de weersomstandigheden en onaangepaste snelheid verloor de 32-jarige chauffeur uit Hamme de controle over zijn stuur en belandde enkele meters dieper in een gracht. De man kon worden bevrijd en werd overgebracht naar het AZ Nikolaas. Zijn verwondingen vielen mee.

Onze redactie kreeg een fotootje doorgestuurd van een buurtbewoner van de hulpdiensten die ter plaatse zijn.

Hebt u zelf nieuws of nieuwsfoto’s uit groot-Temse ? stuur ze door via nieuws@editietemse.be of via een bericht op onze sociale mediakanalen: Editietemse.be – Nieuws en >Info uit Temse – Degazetvantemst.be 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *