Festivel wordt uitgesteld tot september

TEMSE-VELLE – Door de coronacrisis wordt nu ook Festivel verschoven naar een latere datum. Het nieuwe programma blijft in grote lijnen identiek.

“Omdat ieders gezondheid primeert zal Festivel niet plaatsvinden in april”, stelt organisator Philippe Van Robaeys. “Wij hopen mee op een positief resultaat in de strijd tegen het virus de komende maanden, belangrijk daarvoor is dat we allen de maatregelen goed opvolgen.”

Door de coronacrisis wordt het festival uitgesteld naar het weekend van 18-19-20 september 2020.

“Ondertussen houden we iedereen verder op de hoogte via onze sociale media wanneer het programma definitief is voor het nieuwe weekend”, aldus Van Robaeys. “In grote lijnen zal dat net zoals de line-up hetzelfde blijven: Festiquiz op vrijdagavond 18/9, Festispecials overdag op zaterdag 19/9, het Festival op zaterdagavond 19/9 en Festikids op zondagnamiddag 20/9. Festifriends en Festiparty kunnen we jammer genoeg niet opnieuw inplannen omdat het in die periode een gewone schoolweek is.”

Reeds aangekochte tickets blijven geldig, voor alle info/vragen kan men mailen via info@festivel.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *