Temse zegt het met bloemen

TEMSE – Het zijn moeilijke tijden voor onze kleinhandelaars. Om hen te steunen laat het Lokaal Bestuur Temse 3 300 vioolplantjes verdelen bij de lokale winkeliers.

“We verdelen de bloemetjes over alle plaatselijke bakkers, slagers, vishandel, apothekers en dergelijke”, aldus communicatieambtenaar Dominique Oste. “Zij kunnen er hun klanten mee in de bloemetjes zetten vanaf zaterdag 28 maart. Iedere klant krijgt dan een gratis viooltje mee naar huis.

Daarnaast laat het Lokaal Bestuur vandaag vrijdag ook 420 azalea’s bezorgen aan alle residenten van de serviceflats en woonzorgcentra De Reiger (Temse), ’t Blauwhof (Steendorp) en Huize Vincent (Tielrode).

Met deze acties zorgt Temse voor een kleurrijk opkikkertje voor de lokale kleinhandelaars en kwetsbare ouderen in deze Coronacrisis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *