POLITIE. Snelheidscontroles en inbraak in bedrijven.

logo Politie Kruibeke-Temse

Snelheidscontroles
Er werden snelheidscontroles uitgevoerd op de volgende plaatsen :

Kruibeke:
Moortelstraat                                   76 gecontroleerde                    0 geflitst

Temse:
Eigenlo                                           503 gecontroleerde                  43 geflitst
Hoogkamerstraat                         642 gecontroleerde                  15 geflitst

Inbraak in bedrijven

Donderdagmorgen 22 oktober werd er een inbraak vastgesteld in een bedrijf in de Pachtgoedstraat te Temse. Er werd aan de achterzijde van het gebouw een stuk uit een poort geslepen. In de hal werd een gat in de muur geslagen om de burelen te betreden. Hier werd een kluis opengebroken. Het geld werd gestolen. In de burelen werden ramen en deuren opengetrapt. Er werden een groot aantal I-Phones en horloges gestolen. Het juiste aantal kon nog niet worden medegedeeld. Het labo werd ingelicht.

In Kruibeke in de Zwaluwbeekstraat werd er ingebroken in een werkplaats. Aan de achterzijde van het gebouw werd een ruit ingegooid. Er werden 2 laptops, een gsm en fototoestel, 4 slijpmachines, 3 boormachines en handgereedschap gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *