Vuurkorven Winterhappening gestolen

TEMSE – De Winterhappening op de Markt beleefde afgelopen weekend een top-editie. – Daarover heel binnenkort meer bij uw favoriete webkrant – Een domper op de feestvreugde was dat maandagochtend bleek dat de vuurkorven die tijdens het evenement zorgden voor warmte en gezelligheid, gestolen waren.
De vuurkorven van de Winterhappening zijn gestolen

“Ik ben zondagnacht rond twee uur als laatste man vertrokken op het marktplein”, vertelt organisator Tommy Van San. “Omdat de vijf korven, die eigendom zijn van de gemeente, loodzwaar zijn en niet door één persoon opgetild kunnen worden heb ik ze samen gezet in het midden van het plein. Zodat de gemeentediensten ze daar maandagmorgen konden oppikken. Maar daar bleek ’s ochtends dat de vuurkorven verdwenen waren.

Tommy Van San doet een oproep naar de dader(s) om tot inkeer te komen en de korven opnieuw terug te brengen.

“Als we de korven moeten vergoeden aan de gemeente kunnen we minder geld overmaken voor ons goed doel”, oppert Van San. “Ook eventuele getuigen die zondagnacht of maandagochtend, tussen pakweg twee uur en zeven uur, in de buurt van de Markt iets gezien hebben mogen zich steeds melden bij de plaatselijke politie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *