Genieten van de Steendorpse natuur tijdens Dag van de Trage Weg

In Temse zijn heel wat voetwegels of ‘trage wegen’ waar zachte weggebruikers graag fietsen en wandelen. Dankzij de veldwegen, kerkwegels, jaagpaden en bospaden zijn ontspanning en natuurbeleving nooit ver weg. Bovendien hebben bijna al deze wegen historische roots.

Op zaterdag 17 oktober organiseerde Natuurpunt Scousele een, vijf kilometer lange, geleide wandeling met als thema Geniet traag van het Gelaag – de trage wegen van Steendorp. Ruim 30 geintresseerde wandelaars genoten van de schoonheid van de natuurparken de Roomkouter, het Gelaagpark en het Fort van Steendorp.

Vertrek en aankomst waren aan het gloednieuwe Natuurhuis waar de wandelaars ook konden genieten van het magische uitzicht van op het dakterras.

Dag van de Trage Weg 2015
Dag van de Trage Weg, met vertrek en aankomst aan het Natuurhuis in Steendorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *