POLITIE. Intoxicatie, Project terug naar School

logo Politie Kruibeke-TemseIntoxicatie
Woensdagnacht 1 september tijdens een verkeerscontrole in de Hoogkamerstraat te Temse werd het rijbewijs van een 30 jarige man uit Temse ingehouden voor 3 uren. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,68 promille alcohol in zijn bloed had.

Project terug naar School
Bij de start van het nieuwe schooljaar houdt de politiezone Kruibeke Temse extra toezicht op het foutparkeren in de omgeving van de scholen, dit bij aanvang en einde van de school. Er is eerst een preventieve periode, waarbij de foutparkeerders een gele kaart ontvangen en worden ze geconfronteerd met hun overtreding. Vanaf 16 september zal er repressief worden opgetreden en krijgen de overtreders een rode kaart en een proces-verbaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *