Nieuwe campagne voor de Temst Jupporters

TEMSE – Met de oefeninterland tegen Spanje staat voor de Temst Jupporters ook de eerste wedstrijd van de nieuwe WK-campagne op het programma. Opnieuw zal deze supportersclub bij elke thuiswedstrijd van de Rode Duivels een bus inleggen vanuit Temse naar het stadion.

Ondertussen hebben reeds een 80tal leden zich ingeschreven en voor de oefenwedstrijd kochten 27 jupporters een ticket met busvervoer.
Om de buskosten te kunnen dragen en de prijs niet te hoog te laten oplopen werken de Temst Jupporters sinds dit jaar samen met de Red Saints uit Belsele.

“Het bestuur van de Temst Jupporters is blij met de verlaagde ticketprijzen voor de kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië en hoopt dan ook met een volle bus naar de Heizel te kunnen rijden begin oktober”, stelt Hans Cools “In november staat dan de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Nederland op het programma waar we hopen met een mooie delegatie Temstse Jupporters naartoe te trekken.”

Organisatorisch werken de Jupporters ook dit jaar weer samen met JOC de Nartist en De Kaailopers.

Jan Vertonghen en Justine Vanhaevermaet dragen ook nu opnieuw het peter en meterschap van de club. De Club benadrukt dat het vooral een vriendenclub wil zijn die samen naar de voetbal trekken en geen reisbureau voor voetbalreizen. Wie lid wil worden kan dat nog steeds. Alle info via Temstjupporters@hotmail.com,  Twitter of Facebook.

13418479_10153507583956481_3324778689318004768_o

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *