Garages Houttequiet (Temse) en Vanhoecke (Sint-Niklaas) bundelen vanaf 1 januari krachten

Samen verder onder de Imacar-groep
SINT-NIKLAAS/TEMSE – Vanaf 1 januari neemt Groep Imacar de Opel-activiteiten over van Garage Houttequiet Temse. Samen met Garage Vanhoecke heeft Garage Houttequiet besloten om vanaf 1 januari de garage- en carrosserieactiviteiten samen te voegen in de Prins Boudewijnlaan in Sint-Niklaas.

“Klanten van Garage Houttequiet blijven gekende gezichten zien want volledig personeel verhuist mee”
Dirk Houttequiet

Vaste waarden in de Wase autowereld Houttequiet en Vanhoecke werken vanaf volgend jaar onder een dak. Na drie generaties en 90 jaar Houttequiet hebben de zaakvoerders besloten om de garage- en carrosserieactiviteiten samen te voegen in de Imacar-groep, de grootste officiële Peugeot concessiehouder van Oost-Vlaanderen.

De verandering komt er door onder andere een gebrek aan familiale opvolging bij Houttequiet, maar een goede service blijft gewaarborgd. “Alle Opel-activiteiten van Houttequiet verhuizen in het voorjaar van 2019 naar de nieuwe gebouwen van Imacar- Vanhoecke op de Prins Boudewijnlaan in Sint-Niklaas”, klinkt het bij Houttequiet. “Hierdoor zullen alle merken van de PSA-groep, Peugeot, Citroën, DS en Opel, verenigd worden onder één dak. U zult er de u vertrouwde gezichten blijven zien, want al onze medewerkers verhuizen mee.

Door deze samensmelting wordt de ervaring en kennis van de twee meest gekende Wase automobielfamilies verzameld in één grote onderneming met een ziel. Het nieuwe gebouw telt vijf showrooms met zowel nieuwe als tweedehandswagens, terwijl onderhoud en service zal plaatsvinden in één gezamenlijke werkplaats. Bovendien zijn de persoonlijke banden met Stéphan Vanhoecke en Dirk Huyck erg goed en loopt de cultuur en het familiale karakter van beide bedrijven grotendeels gelijk, wat we erg belangrijk vinden voor u als klant en voor onze medewerkers”, aldus Houttequiet.

Ook het autoschadebedrijf en alle-merkengarage Blits wordt deel van de Groep Imacar en blijft op de huidige vestiging aan de Gasdam in Beveren. Zo blijft aanwezigheid in Beveren verzekerd en kunt u er terecht voor onderhoud, diagnose, mechanische en carrosserieherstellingen. Aangezien Opel vorig jaar overgenomen werd door de PSA-groep is deze samensmelting naar eigen zeggen de meest logische stap die ook de beste kansen biedt voor alle partijen op lange termijn.

Houttequiet Temse verhuist volgend jaar naar Sint-Niklaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *