Wouter Torfs eregast voor één-jarig jubileum Temse Faire Trade Gemeente

TEMSE – Exact één jaar geleden werd Temse Faire Trade Gemeente. Dit werd door Oxfam Temse gevierd met een succesvolle feestzitting. Op 29 september 2016 werd dit nog eens overgedaan naar aanleiding van het 1-jarig jubileum als Faire Trade Gemeente.

Eregast was Wouter Torfs, CEOo van het gelijknamige schoenenbedrijf. Hij kwam praten over duurzaam ondernemen. De muzikale omlijsting gebeurde door het duo Esther & Fatou, afkomstig uit Leuven. Zij brachten tweestemmige pop-folk, waarbij ze met hun breekbare stemmen vele aanwezigen beroerden.

Meer foto’s, klik hier

dsc_0582
Organisatie en sprekers van de feestzitting één jaar Faire Trade Gemeente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *