Duikbootmoment voor 10-jarig jubileum

TEMSE – Exact 10 jaar geleden verhuisde JOC De Nartist naar de huidige locatie aan de Clemens de Landtsheerlaan.

Daarom organiseerde men een feesttweedaagse. Met een go-cartrace, , gewonnen door Max Riské, een fuif, een rockconcert en een ‘duikbootmoment’. jong en minder jong kon met een ‘duikboot’, een mix van pils en jenever, klinken op de voorbije 10 jaren, aan de duikboot, een kunstwerk gerealiseerd door de toenmalige metaalklas van het atheneum.

Meer foto’s, klik hier

joc-10-jaar-clemens-de-landtsheerlaan-2016
Een plechtig ‘duikbootmoment’ ter gelegenheid van 10 jaar JOC De Nartist @ Clemens De Landtsheerlaan met gewezen en huidig schepen van Jeugd, Hugo Maes (CD&V) en Debby Vermeiren (CD&V) en verantwoordelijke van het jeugdhuis Nicola De Cock.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *