Harmonie Orkest Temse heeft een nieuwe voorzitter

TEMSE – Harmonie Orkest Temse (HOT) heeft een nieuwe voorzitter. Die werd voorgesteld tijdens de jaarlijkse familiedag voor muzikanten en familieleden. Kristof Van Royen volgt Sabine Gillis op die enkele jaren de taak van voorzitter en secretaris combineerde.

“Het werd te zwaar voor Sabine om beide functies te combineren, daarom was er nood aan een nieuwe voorzitter en beslisten we dit in onderling overleg”, stelt Kristof Van Royen. “Ik ben zowat 5 jaar bestuurslid van HOT, dus een verrassing was het niet dat men mij gevraagd heeft. De bedoeling is om een nieuwe wind te laten waaien bij onze muziekvereniging. Door ondermeer jonge muzikanten aan te trekken.”

Jonge gezinnen

“Het is net zoals bij vele verenigingen ook bij ons moeilijk om jongeren over de streep te trekken om lid te worden. Ik ben wel verheugd dat vandaag op onze familiedag heel wat jonge mensen aanwezig zijn. We mikken op de jonge gezinnen dus das wel fijn dat er heel wat ingeschreven zijn voor onze barbecue met concert. Op deze familiedag is er ook een springkasteel aanwezig en voorzien we de nodige activiteiten voor kinderen.”

In 2025 viert Harmonie Orkest Temse zijn 10-jarig bestaan.

“We gaan dat zeker vieren maar daar zullen we ten gepaste tijden over communiceren”, klinkt het. “Eerst is er dit najaar weer ons concert.”

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van HOT vlnr:
Karolien Pauwels: penningmeester, André Pauwels: bestuurslid, Kristof Van Royen voorzitter, Sabine Gillis: secretaris, Jean Vonck: dirigent, Bruno Van Walle: bestuurslid, Marc Pauwels: bestuurslid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *