Psychologisch Centrum Temse uniek in het Waasland

“Er is in de regio hoge nood aan psychische begeleiding”
(Veronique Robbrecht)
TEMSE – Aan de Vroonhoflaan opende Psychologisch Centrum Temse de deuren. Een groepspraktijk met gediplomeerde psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

“Dit soort groepspraktijk met vijf psychologen is uniek in het Waasland”, aldus coördinatrice Veronique Robbrecht. ” Er kampen heel wat mensen met psychische problemen, we merken dat er in de regio hoge nood is aan begeleiding. We willen met ons centrum ook laagdrempelig zijn. Men kan bij ons terecht op verwijzing van een arts, maar men kan ook op eigen initiatief met ons contact opnemen. In de groepspraktijk kunnen zowel kinderen, jongeren, volwassenen, koppels als gezinnen terecht.”

In het centrum kan men hulpaanbod krijgen voor diverse vragen en thema’s.

“Al onze medewerkers zijn Masters in de Klinische psychologie en erkend door de psychologencommissie. We mogen de titel van psycholoog dan ook gebruiken”, klinkt het. “We zijn in verschillende thema’s gespecialiseerd. Naast een sexuologe hebben we ook een psychotherapeute voor ondermeer verlieservaringen, kinderpsychologen gespecialiseerd voor jonge kinderen en voor jongeren vanaf 12 jaar. Ook volwassenen met stressklachten, depressieve klachten en angsten kunnen in ons centrum terecht.”

Info: www.psychologischcentrumtemse.be 

psychologisch-centrum-temse-2016
Coördinatrice Veronique Robbrecht (rechts) met collega psychologen vlnr.: Veerle Van Aken, Inge Geers, Marjolein Van Bogaert en Beverley Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *