Temse Vrijwillig ! zoekt vrijwilligers

Vrijwilligersbrochure voorgesteld.

TEMSE – In aanwezigheid van een 70 tal vrijwilligers uit diverse organisaties werd ‘Temse vrijwillig’ een gids in de zoektocht naar vrijwilligerswerk officieel voorgesteld.
vrijwilligerspunt-2016
De nieuwe vrijwilligersbrochure werd voorgesteld

Het was de Ouderen Advies Raad die de kat de bel aanbond. Een wegwijzer naar vrijwilligerswerk in Temse is een meer dan noodzakelijk instrument .
Jos Verhulst Voorzitter OAR Temse: “Wij zijn blij dat deze brochure er gekomen is. Ook zijn we tevreden dat het schepencollege van Temse het vrijwilligerspunt heeft opgericht. Temse Vrijwillig is een brochure die door vele inwoners zal kunnen gebruikt worden als leidraad in hun zoektocht om als vrijwilliger aan de slag te gaan”.
“We blijven niet bij de pakken zitten. In november zal Temse vrijwillig ook digitaal ingevuld zijn en via de gemeentelijke website geconsulteerd kunnen worden”, aldus schepen voor Ouderen Hugo Maes (CD&V) “We doen dit omdat ook heel wat jongeren als vrijwilliger aan de slag willen gaan. Gelukkig maar, zonder de inzet van vrijwilligers sputtert onze samenleving”.

Heb je zin om iets nieuws en vrijwillig in Temse te doen?

Je kan de nieuwe brochure ‘Temse Vrijwillig!’ gratis verkrijgen bij het Vrijwilligerspunt Temse. Er zijn wel meer dan 50 verschillende mogelijkheden om vrijwilligerswerk in Temse te doen. Zo kan je vrijwilligerswerk doen in de natuur, de sporthal, de cafetaria, op school, in de winkel, achter je computer, achter het stuur van je auto…

Wil je graag meer informatie? Kom dan gewoon eens langs bij het Vrijwilligerspunt, Hella Staes, AC De Zaat, 2de verdieping ( iedere voormiddag in de week, 8.30 – 12 u), mailen kan naar hella.staes@temse.be of tel. 03/710 12 81.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *