Gemeentelijk Carnavalscomité maakt promotie voor Désiré bier

TEMSE – Vrijdag 21 april, tijdens de wekelijkse markt, maakte het Gemeentelijk Carnavalscomité promotie voor hun Désiré bier. Elke marktbezoeker kreeg een gratis flesje van het Temsese carnavalsbier aangeboden. Alhoewel het bier al sinds begin 2021 op de markt is, vroegen heel wat marktbezoekers of het een nieuw bier was.

Désiré is een troebele gouden tripel van 7.2° met prachtig uitgebalanceerde mout en hop smaken. Volmondig, licht prikkelend met een zeer subtiele zachte en licht fruitige geur. De smaak is gebalanceerd. De nasmaak vloeit mooi en lang uit. Afgetopt met een fijne wandklevende schuimkraag die traag verdwijnt.

Het bier is genoemd naar gewezen burgemeester en de grondlegger van Temse carnaval Désiré Van Riet.

“Het is een blijvende hulde aan ‘de vader van Temses carnaval’, gouden burgemeester, medegrondlegger van het hedendaagse Temse, verantwoordelijk voor vele realisaties. Carnaval is er één van”, vertelde burgemeester Luc De Ryck bij de voorstelling van het bier in februari 2021.

“Heel wat marktgangers waren in de wolken met de geste van ons comité”, vertelt Eveline Claus. “Het verbaasde ons wel dat er nog een groot aantal mensen niks afwisten van het bestaan van ons bier. Daarom is deze promotie tijdens de wekelijkse markt een goede zet.”

Het Désiré-bier is ook te verkrijgen in bepaalde horecazaken in Temse.

LEES OOK: “Carnavalscomité Temse lanceert nieuw bier: Désiré”
Meer info: https://carnavaltemse.be/bier/

Meer foto’s, klik hier

Het Gemeentelijk Carnavalscomité maakte promotie voor het Désiré-bier
vlnr.: Eveline Claus, Tom Baeck, Willy De Vogel en voorzitter Dirk Mettepenningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *