Heel wat inwoners scoren gratis lekkere seizoengroente op de wekelijkse markt tijdens paasactie lokaal bestuur

TEMSE – April 2023 is uitgeroepen tot ‘Maand van de Markt’. Met deze actie zetten de vijf Vlaamse Provincies, de Vlaamse Overheid en de Vlaamse Federatie Ambulante Handel de marktkramers en het marktgebeuren in de kijker. Ze willen zoveel mogelijk mensen warm maken om een bezoekje te brengen aan de wekelijkse lokale markt. Ook het lokaal bestuur Temse neemt deel aan het initiatief met diverse acties.

Per aankoop krijgt men van je markthandelaar een wedstrijdkaart. Vul de kaart(en) in en deponeer ze in de wedstrijdurnen aan de stand van het Lokaal Bestuur, op het middenplein van de Markt dit opp 7 en 14 april, of aan het toeristisch Infokantoor op de Markt op 21 en 28 april

De prijsuitreiking volgt op vrijdag 5 mei (in de hall van het gemeentehuis, (Markt 1)

Verder zijn er extraatjes voor de marktbezoekers (zolang de voorraad strekt):

Op vrijdag 7 april kon men een kraakverse seizoengroente krijgen aan de stand van het Lokaal Bestuur. Men kon kiezen uit een zakje wortelen of een stuk broccoli.

En de paashaas deelde paaseitjes uit aan de kindjes. Heel wat inwoners gingen in op het aanbod. Zelfs Belleman Bart Heynderickx kwam de marktbezoekers even verblijden met zijn aanwezigheid.

Vrijdag 14 april haal je een shopping-bag met heerlijk seizoensfruit af aan de stand van het Lokaal Bestuur. Ook tijdens de landbouwmarkt in Tielrode op 15 april ontvangt men als marktbezoeker een verrassing.

Meer foto’s, klik hier

Het lokaal bestuur nam deel aan de provinciale actie ‘Maand van de Markt’
vlnr.: Tanja Maes, mr. De Paashaas, belleman Bart Heynderickx en Anja Mathys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *