Steendorp heeft een nieuwe Prinses carnaval

TEMSE – Carnavalvierend Steendorp heeft een nieuwe Prinses carnaval: Maryse Verhelst is de opvolgster van Prinses Anneke I die de voorbije drie jaar, tijdens de coronaperiode, de scepter zwaaide. Dat maakte het Steendorpse carnavalscomité bekend via haar sociale media.

Tijdens het prinsenbal in zaal de Mosterdpot stelde carnavalcomité Orde van de Baksteen Maryse I voor. Zij is de opvolgster van Anneke Boodts.

“Op die manier krijgen De Dolle Mina’s na Keizerin Brigitte I een tweede carnavaleske hoogheid in hun vereniging”, stelde Orde van de Baksteen. “We wensen Prinses Maryse I een succesvol carnavalsjaar. Tevens willen we Prinses Anneke I bedanken voor de ‘niet zo evidente’ voorbije drie jaar waarbij zij op waardige manier de carnavalsscepter gezwaaid heeft.

Prinses Maryse I wordt officieel aangesteld op zaterdag 11 februari om 15 uur in de feestzaal van WZC Blauwhof. De carnavalsviering in Steendorp vindt plaats vanaf vrijdag 17 februari. (foto’s (C) Mario De Cleen)

Maryse Verhelst (rechts) is de opvolgster van Anneke Boodts (links)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *