Temsenaar Tony Nai ingehuldigd tot ere-voorzitter van ‘Jiangsu Kamer van Koophandel Benelux’

TEMSE/BRUSSEL – Tijdens een plechtige ceremonie in Brussel door de ‘vzw Jiangsu Kamer van Koophandel Benelux’ werd Temsenaar Tony Nai ingehuldigd als erevoorzitter van de vzw. Eregast was Cao Zhongming, de Chinese ambassadeur in België.

De vereniging heeft zijn maatschappelijke zetel in Temse en werd opgericht in juli 2015 door enkele Chinese bedrijfsleiders die zich vestigden in de Benelux-landen. De vzw heeft tot doel het promoten van economische en culturele samenwerkingen tussen België en de Chinese provincie Jiangsu, vanwaar Tony Nai afkomstig is.

De Chinese provincie is ook verbroederd met de provincie Namen en is één van China’s grootmachten in economie, wetenschappen, educatie en cultuur.

Tijdens een plechtigheid in een all-you-can-eat restaurant in Brussel met meer dan 300 aanwezigen werd met Wu Pei een nieuwe voorzitter aangesteld. Tony Nai, in Temse ondermeer mede-eigenaar van Hotel Temse en Kaai 22 was zeven jaar voorzitter van de Jiangsu Kamer van Koophandel Benelux en werd nu ingehuldigd als ere-voorzitter van de vzw.

vlnr.: Tony Nai, Cao Zhongming, de Chinese ambassadeur in België
en de nieuwe voorzitter van de vereniging Wu Pei
Tony Nai werd ingehuldigd als ere-voorzitter van de vzw
De nieuwe en de vorige voorzitter van de Jiangsu Kamer Van Koophandel Benelux

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *