Geen Temse in de Wolken zorgt voor rustige Wilfordkaai

TEMSE – Dit weekend was het bijzonder rustig op de Wilfordkaai. Door de uitbraak van het bekende virus kon ook het grootste evenement in de gemeente: ‘Temse in de Wolken’ niet doorgaan. Een geluk bij een ongeluk: De weergoden zouden het evenement slecht gezind geweest zijn.

Het evenement, dat traditioneel georganiseerd wordt het laatste weekend van augustus schuift een jaar op.

De programmatie wordt behouden en dus een jaar opgeschoven, dit wil zeggen naar naar zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021.
Op zaterdag zou ondermeer coverband The Juliets het dak er af spelen. Op zondag Sam Gooris & Sergio, en als afsluiter de Romeo’s, allen met live band. Tot volgend jaar dus…

Omdat er dit weekend dus niks te beleven viel willen we jullie nog eens de sfeer van vorig jaar overbrengen: Klik hier voor de retrofoto’s van zaterdag 2019 en hier voor de retrofoto’s van zondag 2019… Op onze Facebookpagina’s kan je ook enkele retrofilmpjes bekijken

Temse in de Wolken ging van start in het magische jaar 2000 en was dit jaar aan zijn 21ste editie toe. Het is de eerste maal dat de feestelijkheden niet kunnen doorgaan.

De Wilfordkaai tijdens het weekend van Temse in de Wolken 2020…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *