KSV Temse op zoek naar bestuursleden of overnemer

TEMSE – KSV Temse doet het dit jaar bijzonder goed maar ziet de club niet meegroeien op alle vlakken. Manager Alain Vereecke wil een stap opzij zetten.
Huidig voorzitter van KSV Temse Alain Vereecke (Bron; www.sportbeat.be)

“Misschien is dit wel het moment om de koers te wijzigen en aanpassingen door te voeren”, zegt manager Alain Vereecke. “Na zeven drukke jaren zet ik een stap opzij omdat mijn professionele werkzaamheden het niet meer toelaten in de toekomst nog de nodige tijd en energie in de club te steken. Na de derby tegen Hamme zullen de taken verdeeld worden onder diverse personen binnen de club zodat de dagelijkse werking kan gegarandeerd blijven.”

“Het bestuur zal zo snel mogelijk bekijken hoe dit kan opgevangen worden op korte en op lange termijn. Alle pistes liggen open en zelfs een overname van de club, die sportief hoge toppen scheert en volledig schuldenvrij is, behoort tot de mogelijkheden.”

“In eerste instantie zoeken wij mede bestuursleden en medewerkers algemeen om op korte termijn een nieuwe dagelijkse werking op poten te zetten. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de club.” (Bron: HN/GVA – Dirk Van Bruysel))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *