Gemeentebestuur neemt afscheid van electricien Eddy De Cauwer

TEMSE – 60 jaar is hij geworden, Eddy De Cauwer, een klassieke leeftijd om met pensioen te gaan. Op zijn druk bijgewoonde afscheidsviering op vrijdag 10 november werd hij door burgemeester Luc De Ryck en gemeentesecretaris Nele De Cleen gehuldigd en met passende attenties beloond.

Eddy De Cauwer was in dienst sinds 1985. Als elektricien kende hij alle gemeentelijke gebouwen van binnen en van buiten, en was hij betrokken bij tal van plechtigheden en feestelijkheden. Hij zal vooral ook geïdentificeerd blijven met de tweedaagse happening Temse in de Wolken, de meest complexe organisatie, die ook door hem werd ‘gedragen’.

Groepsfoto bij het afscheid van Eddy De Cauwer. Eddy zit centraal met z’n echtgenote Linda Van Hoeylandt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *