Placemat met evenementen 2017 in Temsese horeca

TEMSE – Vorige week rolde de nieuwe gemeentelijke placemat 2017 van de pers. Het Gemeentebestuur geeft jaarlijks (sinds 2007) een placemat uit, met daarop de evenementen voor het grote publiek en een foto met betrekking tot een actualiteit of nieuwigheid in het toeristisch aanbod.

Dit jaar poseerden de belleman en de hostessen bij een nieuwe toeristische trekpleister voor groepen: een elektrisch treintje dat kan worden gehuurd voor een rondrit langs de Schelde vanuit Temse naar (de Durme in) Tielrode en terug. De rondrit duurt max. 2 uur. Indien gewenst, kan een gemeentelijke gids de tocht begeleiden. Prijs: 19,50 euro/persoon (bij voorkeur min. 14 personen). Info: Toon Pauwels, tel. 0496 16 74 82, toon@publi-rent.be.

De placemat, gedrukt op 75 000 exemplaren, is een coproductie van het Gemeentebestuur en AVA Temse. Hij wordt gratis ter beschikking gesteld van de horeca. De belleman zelf bezorgt de placemats aan de horecazaken, volgens de aantallen die ze begin dit jaar hebben besteld bij het Gemeentebestuur. Vrijdag 7 april was brasserie De Werf aan de beurt.

Vrijdag 7 april. Brasserie De Werf (Nagelheetmakerslaan): Schepen van Toerisme Franky De Graeve en belleman Gerard Vercauteren overhandigen de placemats 2017 aan zaakvoerder Edward Van Poecke en zaalverantwoordelijke Frank Verheggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *