De Objectieve Kaaischuimers vieren 20-jarig bestaan met nieuw bier.

Bierquiz volgende week vrijdag eerste activiteit tijdens het feestjaar
TEMSE – Biervereniging de Objectieve Kaaischuimers bestaat in 2017 twintig jaar. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Ter gelegenheid van het jubileum staan er tal van activiteiten op het programma. De biervereniging brengt ook een nieuw bier op de markt.

kaaischuimersOp vrijdag 21 april organiseren de bierliefhebbers voor de vierde keer een heuse bierquiz.

” Er is tegenwoordig heel wat interesse in de biercultuur”, stelt Soames Maes. “Een quiz over bier in de meest ruime zin van het woord. Die ook zeer geschikt is voor niet-bierkenners. Deze vierde editie gaat trouwens nog toegankelijker worden voor niet-bierkenners. De quiz gaat niet enkel over bier. Hij is zo opgesteld dat er linken zijn naar bier in dagdagelijkse onderwerpen.”

Meer info ?: quiz@kaaischuimers.be of 0479 69 73 09

Naast de quiz staat tijdens dit feestjaar de tweede editie van het Bierfestival in Temse-Velle op het programma. Dit in samenwerking met café De Falcon.

Andere activiteiten dit jaar zijn een briefproefavond met Duitse bieren, een ledenreis naar het hart van de hop: Poperinge, een familiefietstocht met barbecue, een academische zitting ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan en een proefavond Bier & Chocolade.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum pakken de Kaaischuimers dit jaar weer uit met een nieuw bier.
“Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan brachten we het bier Fretalop op de markt”, stelt Maes. “Dit jaar gaan we een nieuw bier brouwen dat wellicht de naam ‘Roeland’ zal krijgen. Dit naar aanleiding van 500 jaar Roeland Lefévre. (nvdr: Het lokaal van de vereniging bevind zich in de Roeland Lefévrestraat)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *