Ook politiezone Kruibeke-Temse deed mee met nationale actie ‘1 Dag Niet’.

TEMSE – Op vrijdag 28 oktober nam de politiezone Kruibeke-Temse deel aan de nationale actiedag ‘1 dag niet‘. Daarmee bindt men de strijd aan tegen woninginbraken. Men nam deel met een preventief en een repressief luik.
20161028_110424
Heel wat geïnteresseerden kregen tips in verband met inbraakbeveiliging

Tijdens de wekelijkse markt was er een infostand waar preventieadviseurs geïnteresseerden informeerden hoe de woning te beveiligen tegen inbraken. Men kon ook zijn fiets laten labelen.

Het repressieve luik omvatte ondermeer extra controles van verdachte personen en voertuigen. Inzet van het ANPR-voertuig met nummerplaatherkenning en gerichte patrouilles op inbraakgevoelige locaties.

“In strijd tegen inbraken doen we graag beroep op de inwoners”, aldus commissaris Katty De Bruyn. “Signaleer onmiddellijk alle verdachte handelingen aan de politie. Bel liever een keer te veel dan te weinig.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *