Goochelshow voor het goede doel

TEMSE – Voor de tweede keer op rij organiseren VTM, Q-Music en Belfius een Rode Neuzendag. Hiermee wil men geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Over heel Vlaanderen worden hiervoor tal van evenementen en kleinschalige activiteiten georganiseerd. Ook in Temse gaat deze actie niet onopgemerkt voorbij.
mell-d-scouts-2016_ok
Mell D trad ook op ter gelegenheid van 75 jaar Scouts Sint-Willibrordus Temse

Op zaterdag 12 november organiseert goochelaar Mell D een humoristische goochelshow ten voordele van het Rode Neuzenfonds.

“Eén op de vijf jongeren kampt met psychische problemen”, aldus Mell D. “En omdat ik er binnen onze familie al mee te maken kreeg wil ik ook mijn steentje bijdragen met een goochelshow voor het goede doel.”

Mell D kreeg de goochelmicrobe zowat 4 jaar geleden te pakken.
“Dit door collega goochelaar Magic Rookie die mij de goochelkunst leerde kennen. Ondertussen ben ik al enige tijd lid van goochelclub Blue Magic in Boom.”

De goochelshow gaat door op 12 november vanaf 20 uur in de feestzaal van taverne de Gulden Cop, op de hoek van de Markt en de Kasteelstraat in Temse.

“Het wordt een hilarische mix van comedy en magie”, stelt Mell D. “Het script is in de eindfase, de trucs staan bijna op punt. Het word ongetwijfeld een leuke avond voor jong en oud, want de show is geschikt voor kinderen en volwassenen.”

De inkomprijs bedraagt één rode neus per gezin. (5 euro)

“Maar men mag er natuurlijk meerdere aankopen”, stelt de goochelaar. “Er zijn namelijk vijf verschillende soorten Rode Neuzen. Er zijn mensen die alle soorten verzamelen. Ter plaatse zal ook een doos staan voor aanwezigen die nog een extra vrije gift willen geven voor Rode Neuzen Dag.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *