Nicola De Cock heeft een boon voor ‘zijn’ Temse

Organisator Parkfeesten brengt ode aan Scheldegemeente in zelfgeschreven nummer 

TEMSE – Veel volk, sfeer en gezelligheid woensdag 27 juli in het Scheldepark voor de derde editie van de Parkfeesten van dit zomerseizoen. Na de set van de   ‘Vrienden van de Voice  bracht organisator en presentator Nicola De Cock voor de gelegenheid een nummer over ‘zijn’ Temse

Nicola De Cock had enkele ‘Bekende vrienden van TV’ uitgenodigd. Zeg maar: deelnemers van de muzikale talentenwedstrijd de Voice Van Vlaanderen 2016, waar Nicola zelf aan deelnam. De artiesten brachten hun nummers in accoustische versie, enkel begeleid door piano of gitaar. Als afsluiter brachten ze allemaal samen ‘Het is een nacht’ van de Nederlandse band Guus Meeuwis & Vagant.

Leuk hoogtepunt van de avond kwam van Nicola zelf. Hij bracht op het einde van de set een zelfgeschreven nummer, meteen een ode aan ‘zijn’ Temse.

Op het einde van de avond konden de aanwezigen nog een feestje bouwen met Drumtomation. Dit is een side/solo project van drummer Jasper Wellens uit Leuven waarbij de drummer eigenlijk de dj vervangt: een drummer speelt op een elektronisch drumstel mee met een mix van tal van elektronische muziekgenres. Ook de mix en lightshow werd live gebracht met behulp van een sampler (de fameuze Roland SPD-SX).
Zo konden de aanwezigen volledig uit de bol gaan met een stomende live mix van drum ’n bass, techno ,house ,dance en dubstep.

Meer foto’s, klik hier

DSC_3550

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *