Paaszoektocht in het Scheldepark en het Meulenbroek

Ga op 18 april op de foto met de Paashaas in het oud-gemeentehuis

TEMSE – Lokaal Bestuur Temse en Toerisme Temse organiseren voor de tweede keer een paaszoektocht in het Scheldepark en het Meulenbroek van 21 maart tot 18 april. De zoektocht viel vorig jaar enorm in de smaak bij jonge gezinnen.

Als afsluiter komt de enige echte paashaas naar Temse op 18 april (Paasmaandag) in het gemeentehuis op de Markt. Hij nodigt alle kinderen en hun (groot)ouders graag uit van 14 tot 16 u. om met hem op de foto te gaan. Hij trakteert je op een heerlijke lekkernij.

Paaszoektocht tot 18 april

Van 21 maart tot 18 april kan je in het Scheldepark en het Meulenbroek op zoek gaan naar gekleurde paaseitjes en via QR-codes en audiofragmenten het verhaal beluisteren van ‘Pieter wil paashaas worden’. Bij elk verhaaldeel hoort een quizvraag. Enkel het juiste antwoord leidt naar de volgende vindplaats!

Ook dit jaar is er weer een paaszoektocht

Het deelnameformulier kan je hier downloaden of verkrijgen in het Toeristisch Infokantoor, de Bibliotheek, VITA Scheldebad en aan het kapelletje in de Fonteinstraat (nabij Scheldepark).

Heb je alle eitjes en QR-codes gevonden en ook de bonus gelogd (= boekje ingevuld)? Breng dan het deelnameformulier met alle antwoorden en je contactgegevens binnen bij Toerisme op het gemeentehuis (Markt).

Dit kan ten laatste op 18 april tijdens de openingsuren (ma-vr 9-12 u. en 13-16.30 u.). Buiten de openingsuren kan je het formulier deponeren in de brievenbus.

Uit alle geldige deelnames worden willekeurig 5 prijswinnaars getrokken.

Op de foto met de paashaas

Op paasmaandag 18 april komt de enige echte paashaas langs in Temse! Geef hem jouw deelnameformulier van de paaszoektocht of jouw mooiste paastekening af tussen 14 en 16 u. in het gemeentehuis op de Markt en/of neem een grappige selfie met hem. Je krijgt een lekkere attentie om van te smullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *