BREAKING. Ook Prins carnaval Verkiezing in JOC afgelast (UPDATE)

Carnavalscomité te laat ingelicht door administratie van het lokaal bestuur

TEMSE – Uit goede bron vernam onze redactie dat het Gemeentelijk Carnaval Comité de prins verkiezing morgen zaterdag in JOC De Nartist afgelast heeft.

“Ondertussen kregen we reactie van het lokaal bestuur, zegt voorzitter Dirk Mettepenningen. “Bij de samenkomst van de gemeentelijke Veiligheidscel vrijdagvoormiddag werd beslist dat het evenement wel zou kunnen doorgaan. We moesten evenwel de nodige maatregelen nemen zoals een Covid Safe Ticket, mondmaskerplicht en zitten aan tafels.”

“We werden daar evenwel door het lokaal bestuur veel te laat, pas vrijdagnamiddag laat, over ingelicht. Daarom beslisten we toch om het evenement te schrappen. Het was moeilijk om op die korte tijd nog alles te regelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *