Aankomst Sint mét Covid Safe Ticket (CST) én mondmasker

Optocht naar het gemeentehuis wordt geschrapt

TEMSE – In het licht van de nieuwe coronamaatregelen heeft de gemeente Temse beslist om het programma van de aankomst van Sinterklaas aan te passen.

Die zou zondag 21 november per boot aankomen, om 13.30 uur aan de Wilfordkaai. Dat gaat nog steeds door. Maar de geplande optocht naar het gemeentehuis, die na de aankomst zou plaatsvinden, wordt geschrapt. Bovendien wordt aan de Wilfordkaai een zone afgebakend waar je enkel in kan met Covid Safe Ticket en mondmasker.

Wie de Sint wil zien of een cadeautje wil scoren, heeft dus beter z’n papierwerk en gezichtsbescherming in orde.

Het optreden van de Peatles, om 10.30 uur zondagmorgen in theaterzaal Roxy, gaat wel nog door zoals gepland en volgt de nieuwe coronamaatregelen. Voor de voorstelling zijn nog steeds tickets te koop. (www.cultuurcentrumtemse.be)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *