Woning gezocht voor filmopnamen voor komische serie

Vlaams productiehuis zoekt ‘oma’s huis waar de tijd bleef stil staan’

TEMSE – Een belangrijk Vlaams productiehuis zet een nieuwe komische reeks in de stelling. Hiervoor zoeken zij nog twee ruime huizen met specifieke stijl.

Om productionele reden zoeken ze halfopen of open bebouwingen in een niet té drukke straat. De opnames zijn rond einde augustus gepland en zouden ongeveer een week duren. Er is een goede dagvergoeding voorzien.

Voor het eerste huis zoeken ze een ruime woning ingericht in rustieke Vlaamse stijl: veel hout, dikke gordijnen, postuurtjes op de schoorsteen, druk behang en gezellige zetels zijn zeer welkom. Kortom oma’s huis waar de tijd bleef stilstaan.

Het andere ruime huis werd in de jaren ’80-’90 gebouwd en ingericht. Hier zoeken ze een minder drukke decoratie. Sobere meubels, gladder tegelvloer en egale kleuren op muren. Een comfortable, propere woning van 50 plussers. Niet teveel witte muren zijn een voordeel. Beide hebben zicht op een voor- en achtertuintje.

Mocht u belangstelling hebben stuur dan snel een mailtje met contactgegevens en een kiekje van living en keuken naar:
michel@TheView-Locations.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *