Deel twee bodemplaat ondergrondse garage WZC De Reiger wordt op 20 mei gegoten

TEMSE – De werken aan de nieuwbouw van WZC De Reiger draaien op volle toeren. Op donderdag 20 mei wordt de tweede fase gestort van de bodemplaat van de ondergrondse garage.

“De werken starten om 5.30 u en worden de betonpompen aangevoerd. Vanaf 6 uur komen de betonmixers ( 11 m³)aangereden à rato van 9 tot 10 mixers per uur”, aldus schepen Hugo Maes.

“De totale oppervlakte van dit gedeelte van de garage bedraagt 5300m² waarvan er in deze fase 1500m² wordt gegoten”, klinkt het. “Hiervoor is 650 m³ beton nodig. De aannemer hoopt het storten van beton af te ronden tegen 16 u.”

“Ondertussen start het vlinderen van de beton (polieren.) Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en van het uitharden van het beton en zullen tot vroeg in de morgen van vrijdag 21 mei (rond 1 u) doorlopen. De omwonenden werden verwittigd met een schrijven vanuit het OCMW. Deze werkzaamheden zullen een ongemak veroorzaken in de buurt. We verontschuldigen ons hiervoor.”

in deze fase wordt er 1500m² gegoten (foto: (C) Franky Polfliet)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *