Welzijnsvereniging Sleutelzorg heeft nieuwe Algemeen Directeur

Na drie selectierondes om een geschikte kandidaat te vinden heeft welzijnvereniging (WV) Sleutelzorg met Saskia Boone een nieuwe Algemeen Directeur. Dit in opvolging van Dirk De Clerck die per 1 november vorig jaar met pensioen is gegaan.
Saskia Boone wordt vanaf september de nieuwe Algemeen Directeur van Welzijnsvereniging Sleutelzorg

“De Raad van Bestuur benoemde haar in de vergadering van 12 april officieel als nieuwe Algemeen Directeur van Sleutelzorg”, stelt voorzitter van de Welzijnsvereniging, Werner Maerevoet.

Zij behaalde in 2007 haar Bachelor diploma in de pedagogische wetenschappen (optie sociale agogiek) aan de Universiteit Gent en een Master Sociaal Werk eveneens aan de Universiteit Gent in 2009.

“Tot vandaag heeft ze reeds meer dan vier jaar ervaring in de woonzorgsector als directeur van het WZC Meulenbroeck in Hamme”, aldus Maerevoet. “Daarvoor werkte zij ook als personeelsverantwoordelijke bij het gemeentebestuur van Puurs en Zele. Zij zal effectief in dienst treden begin september.”

Saskia Boone is geboren in Dendermonde en woont momenteel in Hamme. Zij is gehuwd en heeft twee kinderen.

“Zij heeft er ongelooflijk veel zin in om de overstap naar Temse te maken en om samen met alle collega’s van de WV de organisatie uit te bouwen tot een modern zorgbedrijf met alle uitdagingen van vandaag en morgen”, besluit de voorzitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *