Bestuurders negeren massaal verbodsborden tijdens werken in Hoogkamerstraat

Hardleerse bestuurders riskeren boete  van 174 euro

TEMSE – In de Hoogkamerstraat in Temse, tussen de kruispunten met de Eurolaan en de Kapelanielaan is er momenteel éénrichtingsverkeer, richting Sint Niklaas, door werken die daar bezig zijn.

“Aangezien er tal van meldingen binnenkwamen dat bestuurders de verkeersborden massaal negeren, werden er vandaag extra controles uitgevoerd”, stelt hoofdcommissaris Katty De Bruyn. “Er werden in totaal 36 bestuurders betrapt op het negeren van de geldende verkeersborden. Allen kregen een onmiddellijke inning van 174 euro.

“We roepen de bestuurders op om de verkeersborden te respecteren. Bij het negeren van het bord, brengt men de tegenliggers in gevaar. Er zullen dagelijks controles worden uitgevoerd”, waarschuwt de politie.

Voor het negeren van de verbodsborden riskeert men een boete van 174 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *