Carnavalscomité Temse komt met alternatief voor afgelaste stoet

Prinsenwagen rijdt coronaproof route van de stoet met prins carnaval, dj en… zanger Sergio Quisquater

TEMSE – Morgennamiddag (zaterdag 3 oktober) komt het carnavalscomité van Temse naar buiten. Dit als alternatief voor de afgelaste carnavalsstoet van dit jaar. Alles gebeurd coronaproof en is in samenspraak met het gemeentebestuur.

“Rond kwart voor twee vertrekken we, onder politiebegeleiding, op de Markt met de jeugdprinsenwagen en onze prinsenwagen met prins Lili I, Belleman Bart, zanger Sergio Quisquater en een dj”, vertelt voorzitter Dirk Mettepenningen. “En we rijden ongeveer de route die we normaal gezien met de carnavalstoet volgen.” Van op de Markt via Oeverstraat, Houtkaai, Schoolstraat, Gebr. Van Raemdonkstraat, Gasthuisstraat, Stationstraat, Nysstraat en dan langs de Markt richting de Zaat”.

“Oorspronkelijk wilden we een deel van de oud-prinsen en leden van het comité op de prinsenwagen”, vertelt mede-organisator Tom Baeck. “Maar dat mocht niet van het gemeentebestuur wegens de coronacrisis. We bedachten dit initiatief als steun naar de bevolking en de handelaars toe. Wegens de coronacrisis mochten we vooraf geen reclame maken voor het event. Zodat er niet al te veel volk zou samentroepen als we voorbij komen. Maar ons toezwaaien met de eigen bubbel mag natuurlijk altijd.”

Zaterdagnamiddag 3 oktober doet de prinsenwagen van het carnavalscomité de route van de carnavalstoet

 

Een gedachte over “Carnavalscomité Temse komt met alternatief voor afgelaste stoet”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *