S-Plus Temse vierde 70ste verjaardag

TEMSE – S-Plus, de senioren binnen de socialistische beweging, vierde op vrijdag 13 december zijn 70ste verjaardag. In Salons Den Oever waren 107 leden verenigd.

Voorzitter Ingrid Derkinderen sprak een hartelijk welkomstwoord uit, waarna het woord werd gevoerd door provinciaal verantwoordelijke Peggy Demoor, de regioverantwoordelijken Maggy Philips en Myriam Van den Abbeele, en burgemeester Luc De Ryck. Het werd een heus gezellig samenzijn, in de sfeer van de grote dagen.

S-Plus ging in Temse van start in 1949 op initiatief van Richard Loveniers, die ook de eerste voorzitter was. In 1973 werd hij opgevolgd door Romain Van Hoye, in 1984 door Freddy Claus.

Sinds 2009 berust de leiding bij Ingrid Derkinderen. De vereniging, die 128 leden leden telt, kent al geruime tijd een bloeiperiode, wat geïllustreerd wordt door het succes van het platina jubileumfeest. Het bestuur bestaat uit voorzitter-secretaris Ingrid Derkinderen, ondervoorzitter Ingrid Coucke, hulpsecretaris Ronny Engels (organisator S-Sport), penningmeester François Engels en bestuurslid Nicole Smet (co-organisator activiteiten met de voorzitter).

Voorzitter Ingrid Derkinderen en het bestuur van S-Plus, met burgemeester Luc De Ryck, de provinciale en regioverantwoordelijken en gemeenteraadsleden Bert Bauwelinck (Tesamen) en Pascal De Dycker (Tesamen).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *