Okra Temse-centrum organiseerde petanquekampioenschap

TEMSE – Elk jaar organiseert Okra Temse-centrum een petanquekampioenschap voor de spelende leden. Ook dit jaar was dat weer het geval.

“Wij spelen met Okra steeds op donderdag en zaterdagnamiddag petanque aan het Lindenhof in de Veldstraat in Temse. Eenmaal per jaar organiseren wij een kampioenschap onder de spelende leden. Men speelt dan een ‘Melée’, dat wil zeggen, drie matchen telkens met een andere ploegsamenstelling”, vertelt Walter Franckaert, teamleider van de afdeling.

“Hierdoor krijgen alle spelers dezelfde kansen om punten te sprokkelen, of te verliezen. Wij leggen een klassement aan voor dames en heren. Er waren dit jaar 30 deelnemers, 11 dames en 19 heren. Bij de dames won Lea Vermeiren voor Juliana De Kerf. Bij de heren was dit Armand Stuer  voor Guido Geldof. De “Rode Lantaarn” voor de laagst geklasseerde was dit jaar voor Denise Van Geyte. Petanque is een ontspannende seniorensport. Wil je erbij zijn kan je altijd terecht bij Okra.”

Meer Info ? klik hier

Walter Franckaert (3e van links) met winnaars en verliezers

p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *