Acteurs FC De Kampioenen zorgen voor veel volk op 40ste Sleutelbraderij

TEMSE – De veertigste jubileumeditie van de Sleutelbraderij op zaterdag 14 september bracht veel volk naar de winkelstraat. Uiteraard had het bezoek van drie acteurs van FC De Kampioenen daar veel mee te maken.

Het bezoek van Loes Van den Heuvel, An Swartenbroeckx en Herman Verbruggen uit de VRT-serie en films rond FC De Kampioenen zorgde voor een ware stormloop naar de jubileumeditie van de Sleutelbraderij. Iedereen wou een glimp opvangen en op de foto met de acteurs hun alter-ego’s Carmen Waterslaeghers, Bieke Crucke en Mark Vertonghen. Normaal was gepland dat ze slechts twee uren aanwezig zouden zijn, maar de belangstelling was zo overdonderend dat ze drie uren op de braderij vertoefden.

Op onze Facebookpagina’s Editietemse.be en Nieuws en Info uit Temse kan u een filmpje bekijken

Meer foto’s, klik hier 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *