PUBLI-REDACTIONEEL: De Nieuwe Sampan officieel geopend

TEMSE – Een gezellige drukte voor de officiële heropening van “De Sampan 2.0” op de Markt, op donderdag 12 september. Dankzij de hervorming van De Sampan worden Oosters en Westers verbroederd. Elke dag kan men er voortaan ook genieten van een hapje en/of een drankje.

Twee uur lang vloeide cava en fruitsap overvloedig. Daarbij kregen de geïnteresseerden een impressie van het ‘All-you-can-eat-buffet’ dat vanaf heden elke vrijdagavond en zondagmiddag voor 25 euro per persoon geserveerd wordt. (reservatie via: 03 771 98 88).

Burgemeester Luc De Ryck (CD&V) kwam ‘de nieuwe Sampan 2.0’ officieel inwijden. Daarbij bracht hij een ode aan zaakvoerder Tony Nai, die met het Sampan-project en sinds enige tijd ook met ‘Taverne-restaurant Kaai 22‘ op de Wilfordkaai, Temse eens te meer op de horecakaart plaatste.

Burgemeester Luc De Ryck kwam de nieuwe Sampan officieel inwijden. vlnr.: zaalverantwoordelijke Nadine Teugels, zaakvoerder Tony Nai, burgemeester Luc De Ryck, hotelverantwoordelijke Killian Van de Vyver, Lucy Dieleman (rechterhand Tony Nai en manager Kaai 22) en Shelly

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *