Johan en Kodou van de Gulden Cop houden het voor bekeken

TEMSE –  Vanaf maandag 10 juni is taverne De Gulden Cop op de hoek van de Kasteelstraat voorlopig gesloten. Dat is te lezen op de Facebookpagina van de zaak. Johan  Blijweert en Kodou Samba waren 14 jaar de zaakvoerders van de Gulden Cop.

Sinds enige tijd staat de zaak over te nemen. Op de Facebookpagina kan men sinds zondagavond 9 juni lezen dat door omstandigheden de deuren van de zaak vanaf 10 juni gesloten blijven. Waarschijnlijk zal een overnemer binnenkort de uitbating overnemen.

De Gulden Cop was één van de trouwe sponsors van Editietemse. Hierbij wil de redactie Johan en Kodou bedanken voor het gestelde vertrouwen en succes wensen in een nieuwe toekomst.

 

Een gedachte over “Johan en Kodou van de Gulden Cop houden het voor bekeken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *