Minister Alexander De Croo bevestigde symbolische gedenkplaat aan businesscenter The Hub

TEMSE – Federaal minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) kwam vrijdagavond  22 februari een symbolische gedenkplaat bevestigen aan de kantoren van Businesscenter HUB in opbouw. Die kantoren zijn een initiatief van vier bedrijfsleiders uit Temse Gert Poppe, Bart Van Geyt, Sam Van Mele en Davy Van Eyck.

De kantoren moeten als opstap dienen voor kleine ondernemingen die momenteel niet de juiste infrastructuur vinden binnen de gemeente. Het idee ontstond toen Poppe zelf een kantoor zocht.

“Als klein bedrijf kan je niet terecht in de grote kantoren in de industriezones. Met HUB Business Center willen we op de locatie van voormalig café De Eekhoorn vijf kantoorruimtes bouwen met gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Zo hopen we dat er een kruisbestuiving ontstaat tussen de ondernemers en dat het een aanzet geeft tot meer vernieuwing in het dorpscentrum.”

Minister De Croo was enthousiast over het project. “Het is interessant om dergelijk initiatief in een kleinere gemeente te organiseren, zodat in de loop van de maand juli.

Meer foto’s van de onthulling, klik hier

Minister De Croo krijgt uitleg over de plannen van initiatiefnemers (vlnr.) Gert Poppe, Bart Van Geyt, Sam Van Mele en Davy Van Eyck

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *