Vlaams Belang Temse stelt lokale kandidaten voor Vlaamse en Federale verkiezingen voor

TEMSE – Zaterdag 16 februari keurde de partijraad van Vlaams Belang de Oost-Vlaamse kandidatenlijsten voor de komende federale en Vlaamse verkiezingen goed. De afdeling Temse heeft drie kandidaten.
vlnr.: Paul Oste, Annemie Muyshondt en Tim Stevelinck

“In Temse gingen we er 2 procent op voorruit met de gemeenteraadsverkiezingen, onze inzet wordt dan ook beloond met drie plaatsen op de verkiezingslijsten voor 26 mei”, reageert voorzitster Sylvia Rombaut “Ikzelf ben geen kandidaat deze keer. De combinatie werk en lokale politiek wordt te zwaar om er ook nog Federale politiek bij te nemen. Enkel zo kan ik mij ten volle aan Temse en zijn deelgemeentes blijven geven.” Vijf jaar geleden had Sylvia nog de 4de plaats voor de Kamer.

Annemie Muyshondt kreeg de 7de plaats op de lijst van de Kamer. “Annemie is al jaren actief bij Vlaams Belang. Zij gooit dan ook al haar ervaring in de strijd met de verkiezingen”, klinkt het bij Rombaut. Ook nieuw verkozen gemeenteraadslid Tim Stevelinck is kandidaat. Hij kreeg de 24ste plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement.” Als derde kandidaat voor Temse vinden we Paul Oste op de 12de plaats bij de opvolgers van het Vlaams Parlement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *