Nieuwe voorzitters voor CD&V Temse

TEMSE – CD&V Temse organiseerde de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de bovenzaal van de Gulden Cop. Eregast was Tim Pauwels, gewezen journalist bij de VRT, en tegenwoordig Ombudsman bij de openbare omroep.

Hij werd geïnterviewd door burgemeester Luc De Ryck over het reilen en zeilen in de hedendaagse nationale politiek en de de werking van de nationale media.

Vooraf mocht uitredend voorzitter van de partij, Ingrid Deschepper, die vanaf heden gemeenteraadslid is, een emotionele nieuwjaarstoespraak ten berde brengen.

“Afscheid nemen van het voorzitterschap is een stap terug zetten en een periode afsluiten”, aldus Ingrid Deschepper. “Maar het is ook een nieuwe stap zetten in een verdere toekomst.”

Met de nieuwjaarsreceptie van CD&V konden de leden stemmen voor nieuwe voorzitters voor de diverse afdelingen. Florian Wauman (29) wordt de opvolger van Ingrid Deschepper als voorzitter van de Temsese afdeling van de partij. Inès De Kerf (23) is verkozen tot jongerenvoorzitter, in opvolging van Nicola De Cock, en Monique Govaerts (64) is voortaan voorzitter van de Seniorenafdeling.

“Deze ochtend was een waardig startpunt om opnieuw groter en beter te worden ten bate van Temse”, klonk het slotwoord van burgemeester Luc de Ryck.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *